Start

Om Robotsidan

Byggtips

Mekanik

Elektronik

Omvandlare

Viktklasser

Regler

Boktips

Sponsorer

Kontakt

 

Tävlingar

 

Förutom Robot-SM i Göteborg och Stockholm Robot Championship, är det tyvärr lite ont om robot-tävlingar i Sverige för tillfället.

Jag skulle naturligtvis önska att det anordnades betydligt fler robottävlingar, och därför hade jag tänkt att den här sidan, åtminstone inledningsvis, skulle kunna fungera som en kostnadsfri annonsplats för just sådana tillställningar. Skulle det nu vara så att en organisatör i stil med Robot Wars eller BattleBots skulle dyka upp i Sverige så vore detta naturligtvis helt underbart, men på den här sidan kan lika gärna den lilla robotföreningen sätta in en annons, beträffande sitt kvarterslokalsinhysta föreningsmästerskap för synnerligen pacifistiskt sinnad Micro-Sumo. Den totala exponeringen av en sådan annons är visserligen att betrakta såsom något marginell, men det är ju å andra sidan gratis, så jag skulle nog ändå vilja påstå att det är relativt prisvärt... :-)

 

Hör gärna av dig via formuläret på kontakt-sidan om du tänker anordna en tävling, så vi kan försöka knåpa ihop en annons.

När det gäller internationella tävlingar så finns det ett betydligt större utbud, så ta gärna en titt hos Robots.net om du funderar på att tävla utomlands.

 

 

Ett par EXTRA sevärda matcher från Robot Wars och BattleBots:

Hypno Disc vs. Bigger Brother

Son of Wyatchi vs. Biohazard